PRODUCT

Onderzoekspark Scion-DTU

 

Cultuur en onderzoek van constructies van wit beton
Het mooie nieuwe gebouw van het onderzoekspark van de Technische Universiteit van Denemarken is gebouwd met wit beton op basis van AALBORG WHITE . Er zijn nu 105 bedrijven gehuisvest in het onderzoekspark Scion-DTU en ze hebben allemaal toegang tot het nieuwe gemeenschappelijke cultuur-, congres- en sportcentrum.
In harmonie met de natuur
CUBO Arkitekter A/S heeft op een prachtige manier nagedacht en een gebouw ontworpen dat past bij het landschap dat er direct omheen ligt – het kleine meer, de bomen en het terrein. Als u het gebouw nadert, er omheen loopt of er gebruik van maakt, ervaart u dat de grens tussen binnen en buiten vervallen is, en u krijgt het gevoel dat de natuur het gebouw is binnengetrokken.

 

Klik op de foto voor een diapresentatie

 

Een mix van ter plaatse gestort en prefab beton
Al deze effecten werden mogelijk gemaakt met behulp van ter plaatse gestort wit beton voor de gevels en binnenwanden van de ‘binnenstraat’ en vloeren, kolommen, balken en andere binnenwanden van elementen van wit beton. Deze mix van ter plaatse gestort beton en betonelementen is interessant en zowel technologisch als esthetisch succesvol.