D-Carb®, CO2-gereduceerd wit cement

 

D-Carb® CEM II/A-LL 52.5R

Hoge prestaties, lagere CO2-voetafdruk.

*Vergeleken met AALBORG WHITE CEM I 52.5 R

Met D-Carb, een CO2-gereduceerd wit cement, kunnen industriële gebruikers naadloos overgaan op duurzamere eindproducten en tegelijk een hoog prestatieniveau behouden dat vergelijkbaar is met Aalborg White CEM I 52.5R. Het verlaagt de CO2-voetafdruk met 15% in vergelijking met Aalborg White® CEM I 52.5R. Dit biedt stakeholders in de waardeketen een koolstofarme oplossing voor bouwmaterialen die is afgestemd op duurzame bouwcertificeringen.

Het hoge prestatieniveau en de consistente reologie van D-Carb verbetert de architecturale esthetiek. D-Carb is vooral geschikt voor nat gegoten beton met een glad oppervlak en verfijnde afwerkingen. Het extreem lage alkali- en chloridegehalte levert betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid, terwijl de uitstekende synergie tussen cement en hulpstoffen zorgt voor optimale prestaties van het eindproduct. Met de bijzonder hoge aanvangssterkte kunnen bovendien strakke bouwdeadlines worden gehaald.

Kenmerken en voordelen

Naadloze overgang naar een koolstofarmer product  

Lagere koolstofvoetafdruk van eindproducten met wit cement 

Koolstofarmere oplossingen voor bouwmaterialen die zijn afgestemd op duurzame bouwcertificeringen 

De veelzijdigheid van D-carb wit cement biedt duurzame oplossingen voor een breed scala aan eindproducten, waaronder architectonisch beton, decoratieve en functionele droge mortel, vloertegels en betonnen tegels, stortklaar beton en nog veel meer.

 

 

Toepassingen

Geschikt voor nat gegoten beton, schraal beton, droge mengsels, stortklaar beton en speciale toepassingen, waaronder traditionele en innovatieve technologieën

Beschikbare markten

Alle markten in Europa

Verpakkingen

Zakken van 25 kg, grote zakken (1000 kg en 1500 kg) en bulk

Contact

Neem voor technische en commerciële vragen over het product contact op met de verkoopafdeling in uw regio.
Persbericht: Aalborg White D-Carb

Download documenten en certificeringen: Aalborg White D-Carb Informatiebladen